2020-12-28 08:25:31• hírek • Bede Emőke

Nagyobb balhék nélkül telt el a karácsonyi hosszú hétvége

A Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség munkatársai a karácsony napjaiban sem tétlenkedtek, hiszen amellett, hogy a járványügyi előírások betartását ellenőrizték, az ilyenkor szokásos rendfenntartásról is gondoskodniuk kellett.

A hatóság tájékoztatása szerint az ünnep három napja alatt súlyos rendbontások nem történtek megyénkben, viszont több, csendháborítással kapcsolatot esetben és a járványügyi óvintézkedések be nem tartása okán is el kellett járniuk. A hosszú hétvégén végül nem kevesebb mint 72 bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke megközelíti a 9850 lejt.


A csendőrök, amellett, hogy rendet teremtettek egy-egy zűrösebb helyszínen, természetesen a korlátozások betartásának ellenőrzéséből is kivették a részüket. A hosszú hétvégén 38 célirányos akcióban vettek részt, az otthoni karanténban tartózkodó, s épp ezért rendszeresen ellenőrzésre kerülő személyek száma pedig 54 volt, viszont szerencsére mindenkit otthon találtak, így e tekintetben senki ellen sem indult eljárás a karácsony ideje alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: